Blogindító

2011.10.31. 13:32

Már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy indítok egy blogot, ahol a gyermekek mozgásfejlődésével, mozgásfejlesztésével kapcsolatos kérdésekkel foglalkozom. Az inspirációt az adta, hogy a szülők legtöbbször ugyanazokat a kérdéseket teszik fel az okokat illetően és a terápia hatásait tekintve.

Azonban nem csak azoknak a szülőknek ajánlom ezt a blogot, akiknek a gyermekeivel személyesen foglalkozom, hanem azoknak is, akik megoldást keresnek a gyermekük mozgási- vagy tanulási- esetleg viselkedési problémájára. De azoknak is hasznosak lehetnek ezek az írások, akiket más szempontok miatt érint ez a témakör.

Munkámból adódóan rengeteg szakirodalmat olvasok, amiknek a nyelvezete egy szülő számára nem mindig közérthető. Ezen a fórumon azonban megpróbálom úgy közzé tenni a bennük lévő lényeges információkat, hogy egy laikus olvasó számára is érthető legyen.

Ha a mozgásfejlődésre vagy a mozgásfejlesztésre vonatkozó kérdése van, akkor szívesen válaszolok itt, vagy privát levél formájában, esetleg személyesen is.

Remélem sok hasznos dolgot találnak majd itt a kedves olvasók.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mimulusz 2011.11.01. 22:06:13

Drága Bora!
Nagy örömömre szolgál, hogy megírtad a blogodat. Szükség van olyan szakemberekre mint Te, aki szívét lelkét beleadja abba mait csinál. A terület amivel foglalkozol nagyon fontos. A gyermekek mozgás és értelmi fejlődésének megtámogatása megfelelő időben, az egész életüket meghatározza majd. Munkám során sok fejlődésben elmaradt gyermekkel találkozom, és látom, ahogy egy korai apró jel, amivel nem foglalkoztunk, később milyen hatással lesz a mindennapjaira. Minden édesanyának, és kellő nyitottsággal bíró szakembernek ajánlom a blogodat, hogy ismerjék meg az általad mutatott lehetőségeket.
Szeretettel Dr. Greskó Marianna, aki szakemberként és barátként is támogat ebben.

Bendig Borbála 2011.11.01. 22:13:49

@Mimulusz: Kedves Marianna!
Nagyon köszönöm a támogató szavakat. Sokat jelentenek számomra és örülök, hogy segítségemre vagy ebben a munkában.
Szeretettel üdvözöllek! Bendig Borbála
süti beállítások módosítása